Språksprell

Språksprell er en språk kafè. Målet er å la innvandrere lære og praktisere norsk muntlig.

Aldersgruppe: For alle

 Språkkafé for Innvandrere

Språksprell er en språkkafé spesielt for innvandrere med formål om å gi dem muligheten til å lære og praktisere norsk muntlig. Målet er å skape en avslappet og støttende atmosfære hvor deltakerne kan øve seg på språket, øke sin språkforståelse og bygge selvtillit i å snakke norsk.

Arrangementstider og Steder:

  • Tirsdager på Jadarvegen 5:
    • Tid: Kl. 12.00 - 14.45
    • Sted: Jadarvegen 5
  • Torsdager i Lensmannløa på Varhaug:
    • Tid: Kl. 09.00 - 12.30
    • Sted: Lensmannløa, Varhaug

 Språksprell har et mangfoldig deltakergrunnlag med representasjon fra ulike land, inkludert Palestina, Litauen, Filippinene, Syria og Ukraina. Dette skaper en berikende og kulturelt mangfoldig læringsmiljø som oppfordrer til utveksling av erfaringer og kulturer.

Språksprell oppfordrer også norske deltakere til å delta og bidra til integreringen. Dette er en flott mulighet for nordmenn som ønsker å bli kjent med nye landsmenn og kvinner, samt å støtte dem i deres språklæring og integreringsprosess. Bidrag fra norske deltakere er avgjørende for å skape en inkluderende og støttende atmosfære på Språksprell.

Aktivitetene på Språksprell varierer, men inkluderer ofte samtaler, spill, rollespill og andre muntlige øvelser som bidrar til å styrke deltakernes språkkunnskaper på en morsom og interaktiv måte.

 Uansett om du er innvandrer som ønsker å lære norsk, eller en norsk borger som ønsker å bidra til integreringen, er du hjertelig velkommen til å delta på Språksprell. Dette er en god start for de som ønsker å forbedre sine norskkunnskaper og samtidig bli en del av et inkluderende fellesskap.

Vi trenger flere frivillige og ønsker du å høre litt mer om dette er du velkommen til oss for mer informasjon

Velkommen
For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss på telefon 976 73 206  eller 90058247  på e-post frivilligsentralen@ha.kommune.no.

2024 © Hå frivilligsentral