Vil du bli fadder for nye innbyggere som flytter til Hå kommune?

Er du en av dem som syns Hå kommune er en god kommune å bo i? Vil du være med å hjelpe innflyttere til å bli like glad i plassen som du?

Aldersgruppe: For alle

Fadder for nye innbyggere!

Vi ønsker å etablere en fadderordning for å gjøre det lettere for nye innbyggere i Hå kommune å bli kjent med de som bor her og aktivitetstilbudet i området.

Vi trenger frivillige til å:

Kontakte innflyttere i kommunen, gi litt informasjon og tips kommunen/plassen og gjerne invitere personen/ familien med på en aktivitet.

Når og hvor?

Vi finner en tid som passer for deg.

Hvordan organiseres oppgaven?

Som fadder får du ansvar for en eller flere personer som har meldt flytting til Hå, og som ønsker å bli kontaktet av en fadder. Det er et stort ønske om fadderfamilier som kan ønske nye familier velkomne.

Så langt det gjør seg mulig vil vi prøve å matche folk i samme alder og med liknende interesser.

Som fadder skal du kontakte familien/ personen og gi litt informasjon om plassen og gjerne inviterer de med på et arrangement, en kaffekopp , en tur eller noe annet hyggelig som de gjerne treffer flere, aktuelle bekjentskap og der er selvsagt frivillig og helt opp til deg hvor mye du ønsker å involvere deg som fadder.

Dersom du eller din familie ønsker å være fadder/fadderfamilie er det fint om sender oss opplysninger om alder, eventuelt hobbyer, interesser eller aktiviteter du/ dere liker å drive med på fritiden.

Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt.

Kontaktinformasjon

E-post: Meretheelin.kvia@ha.kommune.no

Telefon: 900 58 247

2023 © Hå frivilligsentral