KV-Treff

Aldersgruppe: For alle

Første lørdagskveld i hver måned samles kvinner, jenter og barn til et sosialt treff med fokus på språktrening på Nærbø. Dette treffet gir en verdifull mulighet for deltakerne å forbedre sine norskkunnskaper i en avslappet og støttende atmosfære, samtidig som det tilrettelegges for aktiviteter og moro for barna.

Målet med Treffet: Hovedmålet med dette treffet er språktrening. Ved å samles i et uformelt og vennlig miljø, får deltakerne muligheten til å øve seg på å snakke, lytte og forstå norsk i en rekke ulike situasjoner. Dette bidrar til å styrke deres språkferdigheter og selvtillit i det norske samfunnet.

Tidspunkt og Varighet: Treffet starter kl. 16.00 og varer utover kvelden ti ca 21.00, slik at deltakerne har god tid til å delta og delta i aktivitetene. Denne lange tidsrammen gjør det mulig for alle å komme og gå etter behov, og gir fleksibilitet til å tilbringe tid sammen med familie og venner.

Aktiviteter for Barna: I tillegg til språktrening for kvinnene/jentene, legges det også til rette for aktiviteter og moro for barna. Dette kan inkludere lek, spill, håndverk eller andre morsomme aktiviteter som holder dem engasjert og underholdt mens de voksne fokuserer på språktreningen.

Sosialt Samvær: Treffet er også en anledning for sosialt samvær og fellesskap. Deltakerne kan dele historier, erfaringer og kultur, og bygge vennskap og støtte hverandre i en støttende og inkluderende atmosfære.

Dette er et sosialt treff for kvinner /jenter og barn på en lørdags kveld. 

Målet med treffet er språktrening.

Ta med deg litt å spise, kaffe, brus eller te.

Alle er hjertelig velkomne!

2024 © Hå frivilligsentral